Waarvoor koop je een baby tutu?

      Geen reacties op Waarvoor koop je een baby tutu?

Baby tutu

Misschien heb je er al eens een voorbij zien komen in een winkel, misschien ook niet: Een baby tutu. Dit is een van de schattigste dingen die je je baby dochtertje aan kunt trekken, want het ziet super lief uit. De meeste mensen kopen zoiets voor de feestdagen of bijvoorbeeld voor een verjaardag. Je ziet echter ook wel eens dat mensen hun kindje in het dagelijkse leven een baby tutu aandoen. Gecombineerd met een stoer shirtje en gympjes geeft dat namelijk een hele leuke look. En doordat er vrijwel altijd een elastiek in zit is het een comfortabele outfit voor de baby.

Kun je zelf een baby tutu maken?

Je kunt natuurlijk in plaats van ergens een baby tutu te kopen ook zelf achter de naaimachine kruipen. Het is echter moelijker dan het lijkt om de perfecte tutu te maken. Je moet de stof namelijk op een bepaalde manier rimpelen waardoor hij mooi valt, en het juiste aantal laagjes stof toepassen. Het is dus een heel geëxperimenteer om het rokje precies zo te krijgen als je wilt. Veel mensen kiezen er dan ook voor om gewoon een kant en klare tutu te kopen. Deze hebben vrijwel altijd een elastiek in de taille, waardoor je kindje de tutu vrij lang kan doordragen. Bovendien zal het elastiek wat rekken tijdens het dragen, waardoor het zelfs nog langer is dan je denkt. Enkel de lengte van het rokje zal op den duur niet meer passen bij de lengte van je kindje.

Welke kleuren baby tutu’s zijn er allemaal?

 

De meeste mensen denken meteen aan roze of wit, maar je kunt zo’n tutu voor je kindje in veel meer kleuren kopen dan dat. Als je een specifieke kleur in gedachten hebt dan kun je gewoon google gebruiken om een tutu in die kleur te vinden. Veel van deze rokjes worden na bestelling op maat gemaakt, dus soms kan het even duren voordat je hem in huis hebt. Houd daar rekening mee als je er een bestelt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *