Energetische behandeling: waarom is het zo goed voor je?

Energiewerk

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor spirituele behandelingen. Denk hierbij aan energiewerk, chakra reading of reiki. Tarotkaarten leggen is ook populair aan het worden. Het heeft hoogstwaarschijnlijk met de Corona-crisis te maken. Mensen zoeken naar antwoorden die ze bij een reguliere arts niet krijgen. 

 

Energiewerk wordt ook steeds belangrijker om van je onaanwijsbare klachten af te komen. Wil je weten wat het is? In dit artikel lees je er meer over. 

Mysterie ontrafeld: wat is energiewerk? 

In feite is alles energie. Als mens ben jij ook een grote wandelende energiebron. Als je energie is verstoord zijn je ziel, emoties, gedachten en fysieke gesteldheid uit balans. Door middel van energiewerk wordt die balans langzaam maar zeker weer hersteld. De genezer heft de blokkades op waardoor de energie weer rijkelijk gaat stromen. Hoe fijn is dat?

Reading: lezen van je energielichaam

Het woord zegt het al: de energiewerker leest je energetisch lichaam om te kijken waar de blokkades zitten. Een reading geeft inzicht in de schadelijke patronen die jij keer op keer herhaalt. Na deze verkregen inzichten kun je er op een praktische manier mee aan de slag. Na een tijdje voel je je als herboren. 

Healing: onzichtbaar maar voelbaar genezen

Healing betekent genezen. Na het opsporen van de blokkades wordt gekeken hoe die kunnen worden opgeheven. Die blokkades kunnen veel diepliggende oorzaken hebben. Denk aan stress, burn-out of verdrietige situaties waarin je bent gekwetst. Na de reading begint dus de healing. De blokkades zijn gevonden en nu kun je aan de slag met wat je tegenhoudt. 

Hoe gaat een sessie in zijn werk?

Een energetisch werker heeft zijn of haar eigen manieren om de energetische blokkades te vinden. Wat je tegen kan komen is aurafotografie, reading en healing met de handen, opsporen met edelstenen of massage. Vraag goed na hoe de energiewerker jou kan helpen en voel aan of dit voor jou de beste keus is. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *