Extravagante versiering met de Kerst doe je op deze manier 

ballonpilaar Eindhoven

Alleen een kerstboom en een paar kerstfiguurtjes is best wel kaal en leeg voor de kerst in 2020. Het is nu veel leuker om extreem uit te pakken. Denk een beetje aan een kerst in Amerikaanse stijl. Dat mag hier in Nederland nu ook. Steek je buren de ogen uit en pak flink uit met de bonte versiering en ballonnen. 

Ballonpilaar: heel veel ballonnen

Een ballonpilaar Eindhoven is niet alleen toegestaan tijdens bruiloften en verjaardagen. Voor de kerst is dit ook helemaal hip. Schroom niet om er eentje in je tuin te zetten. Kerst is dit jaar al zo saai door Corona. Bij ballonpilaar Eindhoven kun je een mooie toog laten maken. Door de helium en de stevige bouw heb je hier een paar weken plezier van. 

Ballonfiguren

Voor kleine kinderen is een ballonpilaar helemaal het einde. Zo kun je een sneeuwpop of kerstman van ballonnen laten maken. Zelfs een favoriet Disney figuurtje behoort tot de mogelijkheden. 

Kerstboom van ballonnen

Heb jij geen zin om de kerstboom op te tuigen of na de feestdagen de naalden op te zuigen. Bestel dan een kerstboom van ballonnen. Het staat extra leuk, is ontzettend origineel en geeft veel minder troep dan de echte versie. 

Kerstboom op zijn kop 

Sinds een jaar of 10 is het een hype om de kerstboom op zijn kop te hangen. Aan het plafond wel te verstaan. Je kan de kerstboom zo optuigen als je altijd al doet. Alleen zet je hem nu niet in een standaard op de grond. Je spijkert hem aan het plafond. Let er wel op als je gipsplaten hebt. Kijk YouTube video’s hoe anderen dit doen. Dit is niet een klusje wat je ondoordacht doet. 

Overal lichtjes 

Kerst is het feest van de lichtjes. Pak hier lekker mee uit en laat de gewone lampen uit. Dit staat zo gezellig. Waarom laat je de led lampjes niet het hele jaar hangen? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *